“Op handen en voeten ging ik de trap op”

Mies van Luyk

Mies van Luyk (92) is zeer moeilijk ter been maar kreeg desondanks geen traplift via de gemeente. Na een berichtje op Twitter hierover kwamen er direct veel reacties, waaronder die van Otolift. Ze belden om te vertellen dat hij een traplift van ze kreeg.

“Dat was echt een uitkomst,” vertelt zijn vrouw. “Het alternatief was verhuizen of een bed in de kamer en wassen in de keuken. Jeroen Wolf van Otolift belde en alles werd direct in gang gezet. Binnen een week was de traplift opgemeten en geplaatst. Ongelofelijk.”

Mies: “Ik kan slecht lopen. Ik heb rollators en een scootmobiel. Je moet wel, anders kom je nergens. Voordat de Otolift er was trok ik mezelf aan de leuning van de trap omhoog. Op handen en voeten ging ik de trap op. Dan was ik bekaf. Vorig jaar heb ik mijn bekken gebroken. Vijf dagen heb ik in een stoel in de woonkamer gezeten en geslapen. Dat is geen pretje.

De jongens van Otolift waren erbij toen ik de eerste keer naar boven ging. We hebben gelachen en taart gegeten. De hele buurt stond voor de deur. Het heeft veel bekendheid gekregen en stond in alle kranten. Zonder de Otolift was ik waarschijnlijk wel een keer van de trap gevallen. Ik ben erg blij dat ik niet hoef te verhuizen. Nu kan ik fijn nog in mijn eigen tuin zitten.”

Paspoort

Naam: Dhr. van Luyk
Leeftijd: 92 jaar
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international