“We hebben de Otolift uit voorzorg genomen”

Dhr. Rhijnsburger

Piet (81): “Jaren heb ik in de luchtvaart gewerkt bij diverse vliegtuigmaatschappijen. Ik kan veel verhalen over die tijd vertellen. Negen jaar geleden kreeg ik een stoma. Daardoor ging ik langzaam maar zeker verkeerd lopen. Samen met mijn vrouw loop ik nog hele stukken met behulp van de rollator. We hadden al verschillende trapliften gezien, maar die stonden allemaal aan de verkeerde kant van de trap. Dan kun je haast ook niet meer lopend de trap op. Mijn buurman, die ook een Otolift heeft, stuurde de verkoper naar ons door. Na een goed gesprek was de keuze zo gemaakt.

We hebben de Otolift genomen uit voorzorg. Het is een investering die je doet omdat je langer in je huis wilt blijven wonen. We bezuinigden op dingen die we niet echt nodig hebben. Zo konden we de Otolift bekostigen. Ik gebruik de lift niet omdat ik buiten adem raak als ik de trap op loop. Het is meer vanwege de angst om te vallen.

We zouden de Otolift niet meer willen missen. We raden het iedereen aan, ook al mankeer je nog niets. Wat als je het straks niet kunt bekostigen? Nu heb je vrije keuze. Regelmatig loop ik nu nog omhoog. Soms zak ik door mijn knieën. Als dat voorkomt op de trap, zou er zomaar een ongeluk kunnen gebeuren. Elke avond en ochtend ga ik met de Otolift. We gebruiken hem nu ook om de zware speelgoedkist van de kleinkinderen omhoog te brengen. Dat is een handige bijkomstigheid.

Paspoort

Naam: Dhr. Rhijnsburger
Leeftijd: 81 jaar
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international