Menu

Groot succes voor Otolift op de Rehacare beurs

3 oktober 2016 – 12:00

Otolift heeft op de Rehacare een groot succes behaald met de introductie van een nieuwe traplift. De Rehacare vakbeurs, die van 28 september tot en met 1 oktober werd gehouden in Düsseldorf, is met ruim 700 standhouders de grootste vakbeurs in deze sector en trekt jaarlijks meer dan 40.000 bezoekers.

Modul-Air

Samen met haar vertegenwoordigers uit Italië, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Spanje introduceerde Otolift op de Rehacare de nieuwe Otolift Modul-Air. Deze traplift is gebaseerd op een geheel nieuw en baanbrekend concept. De Modul-Air traplift maakte grote indruk op de grote hoeveelheid bezoekers. Logisch, want het nieuwe, modulair opgebouwde railsysteem maakt het mogelijk om een op maat gemaakte traplift binnen 48 uur te plaatsen. De Otolift Modul-Air is bovendien ook nog eens de traplift met de dunste enkele rail ter wereld.

Plaatsing binnen 48 uur

De nieuwe traplift van Otolift kan uit voorraad worden geleverd. Om het railsysteem voor iedere trap passend te kunnen maken, heeft Otolift verschillende raildelen ontwikkeld, die net als de toebehoren allemaal bij Otolift op voorraad zijn. Hierdoor kan de Modul-Air traplift binnen 48 uur bij de consument worden gemonteerd.

Voordelig

Bijkomend voordeel is dat de essentie van het maatwerk veranderd is. Dat maakt de Modul-Air aanzienlijk goedkoper. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit. Het railsysteem wordt uit verschillende standaard modules samengesteld. De samenstelling van de rail is nog steeds maatwerk en vergt een nauwkeurige meting om de juiste modulecombinatie te vinden.

Nieuw inmeetsysteem

Om het inmeten nog nauwkeuriger en sneller te laten verlopen, heeft Otolift ook een nieuw inmeetsysteem geïntroduceerd. Door de directe feedback op de iPad kan meteen worden gecontroleerd of de meting goed is verlopen, en kan de traplift zo nóg nauwkeuriger worden ingemeten.

Veelzijdig

Uiteraard kan de Modul-Air net als de andere trapliften naar uw wensen worden aangepast. Standaard beschikt de traplift standaard over een automatisch opklapbare voetenplank en kan de Modul-Air bijvoorbeeld ook worden uitgevoerd met een automatisch draaibare zitting en Reverse Drive Technology waarbij de gebruiker achterwaarts omhoog gaat.

Meer over design & innovatie

Of ga terug naar het thema: Design & Innovatie