Menu

Otolift door naar de finale voor de Familiebedrijven Award 2019

20 februari 2019 – 16:10

Koninklijke Otolift is door naar de top drie voor de Familiebedrijven Award 2019. Internationale accountants- en adviesorganisatie KPMG heeft uit meer dan vijfhonderd familiebedrijven geselecteerd. Eerst werd er een selectie gemaakt van zeven genomineerden. Op dinsdag 22 januari presenteerden de zeven genomineerde bedrijven zich aan de jury tijdens een diner, gehost door ABN-AMRO. Naar aanleiding hiervan is de top drie bepaald.

Positieve reactie op de presentatie van Koninklijke Otolift

De presentatie werd gedaan door Jeroen Wolf, commercieel directeur van Koninklijke Otolift Trapliften. De jury heeft hier positief op gereageerd:

‘’Jeroen Wolf is met zijn 29-jarige leeftijd Commercieel Directeur Nederland van Otolift Trapliften en daarmee het bewijs dat het familiebedrijf jonge talenten aan zich bindt door ze kansen en vrijheden te geven.

Jeroen Wolf:“Er wordt minder gekeken naar leeftijd of papieren maar vooral naar hoe iemand functioneert binnen de organisatie.”

Met een havodiploma op zak wist Wolf tien jaar geleden niet wat zijn volgende stap zou zijn. Via een uitzendbureau startte hij bij Otolift Trapliften als onderhoudsplanner. Vervolgens werd hij medewerker klantenservice, ging naar verkoop binnendienst, kreeg een functie als teamleider en hij mocht zich bemoeien met de marketing met een behoorlijk budget.

Jeroen Wolf:“De directie vertrouwde mij, dit gaf mij zelfvertrouwen.”’’

Familiebedrijf sinds 1891

Otolift is een familiebedrijf dat in 1891 door dhr. Otto Ooms werd opgericht als Otto Ooms BV. Het bedrijf was toen nog actief in verschillende branches. In de jaren ’60 ging het zich specialiseren in de ontwikkeling en productie van trapliften.

‘’128 jaar na oprichting kan Otolift zich nog steeds een écht familiebedrijf noemen. Hier zijn wij trots op. Wij zijn daarom dankbaar voor deze mooie nominatie en trots dat wij in de top drie zitten.” Aldus de directie van Koninklijke Otolift Trapliften.

De uiteindelijke winnaar wordt op 10 april 2019 door de Stichting Familie Onderneming bekendgemaakt. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over onze nominatie.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws