Menu

Otolift blijft trotse finalist van de Familiebedrijven Award 2019

11 april 2019 – 10:06

Op 10 april 2019 is tijdens een feestelijke uitreiking in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag bekendgemaakt dat Lely de winnaar is van de Familiebedrijven Award 2019. De award werd uitgereikt door voormalig politicus Hans Wiegel. Het evenement werd gepresenteerd door niemand minder dan presentatrice, schrijfster en actrice Astrid Joosten. Koninklijke Otolift feliciteert de winnaar: Lely.

Na de uitreiking werden de andere finalisten Koppert Biological Systems en Koninklijke Otolift Trapliften toegesproken door initiatiefnemer John Fentener van Vlissingen: ‘’Het was een moeilijke beslissing van de jury. Wij hebben drie succesvolle familiebedrijven genomineerd. Jullie zijn allemaal winnaars.’’

Positief gevoel

‘’Otolift is al ruim 128 jaar een familiebedrijf en is daarom erg trots. Wij danken iedereen voor de positieve reacties die wij vanaf de nominatie gekregen hebben. Dit betekent veel voor ons.’’ Aldus de drie broers André, Jan Otto en Alex Ooms; achterkleinkinderen van oprichter Otto Ooms die sinds 2013 aan het roer staan van het bedrijf.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws