Menu

Otolift voor tweede jaar op rij een FD Gazelle

16 november 2017 : 13:54

Otolift Trapliften mag zich voor het tweede jaar op rij een FD Gazelle noemen (categorie grote bedrijven). Hiermee behoren wij officieel tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het laat zien dat we een sterke en stabiele groei doormaken. De status van FD Gazelle is de bevestiging van deze snelle groei.

FD Gazellen Awards voor snelgroeiende bedrijven

De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad en zijn gerangschikt per provincie en bedrijfsgrootte. Om mee te kunnen doen met de FD Gazellen moeten bedrijven financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar boeken en geen verliezen hebben geleden.

De winnaars in de categorie groot

In de categorie grote bedrijven – waar verschillende grote namen deel van uitmaakten – heeft Otolift een mooie 35ste plaats behaald. De uiteindelijke winnaars van de FD Gazellen Awards 2017 in de categorie groot zijn Coolblue, Globalinternet en Messagebird. Otolift wil alle winnaars feliciteren met hun verdiende award!

Dank voor het vertrouwen in onze organisatie

Otolift is al jarenlang de marktleider op het gebied van trapliften. Dit succes is mede te danken aan onze kwaliteit en de drang om het beste voor de klant te leveren. Hierbij willen wij onze dank uitspreken naar onze klanten voor hun vertrouwen in onze producten en dienstverlening.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws