Menu

Otolift voor de derde keer op rij een FD Gazelle

7 november 2018 – 16:52

Otolift Trapliften mocht gisteren voor de derde keer op rij een FD Gazelle Award in ontvangst nemen. De ontwikkeling van onze trapliften en het voortdurend verbeteren van onze dienstverlening zorgt wederom voor een sterke groei. Met het behalen van deze derde FD Gazelle Award op rij wordt deze sterke groei nogmaals nadrukkelijk bevestigd.

Hoger geklasseerd

Otolift stond dit jaar ook aanzienlijk hoger in de klassering dan vorig jaar. In de categorie “grote bedrijven” stonden we vorig jaar op de 35e plaats. Dit jaar staan we op de 15e plaats, net achter webwinkel Coolblue. Otolift behoort niet alleen tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland, maar neemt daar dit jaar dus ook een veel prominentere plaats bij in.

FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad organiseert de uitreiking van de prestigieuze FD Gazelle Awards dit jaar alweer voor de 15e keer. Bedrijven moeten om mee te kunnen doen met de FD Gazellen financieel gezond zijn, een omzetgroei van minstens 20 procent over drie jaar hebben en ook geen verliezen hebben geleden. Ieder jaar worden de criteria geëvalueerd om relevant te blijven. Dit jaar is bijvoorbeeld de ondergrens voor deelname verhoogd en wegen ook factoren als de winstmarge en de personeelsgroei mee voor de uiteindelijke rangschikking.

De winnaars van dit jaar

Laten we niet vergeten om de winnaars van dit jaar te feliciteren. Tijdens de eerste regio-uitreiking van de FD Gazellen 2018 werden de awards uitgereikt aan bedrijven uit Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland die over de laatste drie boekjaren ten minste 20% in omzet groeiden. Deze uitreiking vond gisteren plaats in de Haarlemse Stadsschouwburg Philharmonie. In de categorie “grote bedrijven” gingen de eerste drie plaatsen naar de Fintrex Groep, Tony’s Chocolonely en Daan. Bij de middelgrote bedrijven eindigden Workstreampeople, Mint Tower Capital Management en Dataplace op de eerste drie plaatsen, bij de kleine bedrijven stonden Stars and Stories Holding, Gladwell Academy en Xomnia Group bovenaan. Proficiat!

Dankwoord

De groei van Otolift is niet alleen te danken aan ons eigen streven om onze klanten hoogwaardige producten aan te bieden en ze ook zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het vertrouwen van onze klanten en partners en de goede samenwerking met de gemeenten is minstens zo belangrijk. Wij willen deze dan ook hartelijk danken voor het gestelde vertrouwen in onze producten en dienstverlening.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws