Menu

Otolift voor de vierde keer op rij FD Gazelle

21 november 2019 – 15:56

Voor het vierde jaar op rij heeft Otolift Trapliften een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Otolift behoort hiermee, opnieuw, tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met het behalen van deze vierde FD Gazellen Award wordt onze sterke groei wederom bevestigd.

FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad organiseert ieder jaar de FD Gazellen Awards. Alleen de snelst groeiende bedrijven in Nederland maken kans op de prestigieuze award. Bedrijven moeten daarnaast financieel gezond zijn en over een periode van drie jaar een omzetgroei hebben van minimaal 20 procent. Sinds vorig jaar wegen ook factoren zoals winstmarge en een personeelsgroei mee. Dit jaar, de zestiende editie van de FD Gazellen Award, zijn de criteria nog verder aangescherpt. Dit maakt het voor ons nog specialer dat wij hem wederom in ontvangst mochten nemen.

Bedankt

We zijn er ontzettend trots op dat wij ook dit jaar FD Gazelle zijn. Hoe groter een bedrijf is, hoe lastiger het is om te groeien. Desondanks hebben wij deze groei al jaren aan kunnen houden. Wij willen daarom onze klanten, partners en de gemeenten waarmee wij samenwerken bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Deze prijs is een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zijn en het geeft ons nog meer motivatie om volgend jaar de vijfde award in de wacht te slepen.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws