Menu

Koninklijke Otolift Trapliften districtswinnaar van Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019

7 januari 2019 – 13:31

Eind 2018 is bekend gemaakt dat Koninklijke Otolift Trapliften één van de zes districtswinnaars van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019 is. Koninklijke Otolift is nu ook door naar de landelijke finale op 13 maart 2019.

Koninklijke Metaalunie stelt ieder jaar een prijs ter beschikking aan een Metaalunie-lid dat zich positief onderscheidt. Criteria hiervoor zijn onder andere: optimaal gebruikmaken van moderne productietechnieken, excellente processen, goed gekozen materialen, doordachte systemen, digitalisering en zelfsturende en zelflerende organisaties.

“Goede voorbeelden van MKB-metaalbedrijven”

De jury heeft eind vorig jaar de zes districtswinnaars bekendgemaakt, waaronder Koninklijke Otolift Trapliften. Juryvoorzitter Anita van Gils vertelt: “De winnaars zijn allemaal goede voorbeelden van MKB-metaalbedrijven die begrijpen dat de kracht van onze maakindustrie zit in het ‘bedenken’ in combinatie met ‘maken’, nu en in de toekomst. Dat is belangrijk voor een goed renderend bedrijf.’’

Avond van de Maakindustrie

Of Koninklijke Otolift de uiteindelijke winnaar is van de Metaalunie Smart Manufacturing Award 2019, wordt op 13 maart tijdens
De avond van de maakindustrie’ in Jaarbeurs Utrecht bekendgemaakt. Dit wordt een avond boordevol inspiratie met boeiende sprekers en mooie voorbeelden van onze sector.

Meer over design & innovatie

Of ga terug naar het thema: Design & Innovatie