Menu

Maatregelen vanwege het coronavirus (COVID-19)

­Uw welzijn staat voorop bij Otolift. Daarom hebben wij de nodige maatregelen genomen om u en onze medewerkers te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus. Heeft u binnenkort een afspraak met ons? Dan kan een van onze medewerkers telefonisch contact met u opnemen. Als u ziekteverschijnselen heeft of als u liever geen mensen over de vloer krijgt, kunnen wij uw afspraak verzetten. 

Bij Otolift volgen wij de adviezen van de overheid op. Daarom houden wij onder andere de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) goed in de gaten. Het RIVM monitort namelijk de verspreiding van het COVID-19 virus en geeft aan welke maatregelen genomen moeten worden. Voor nu betekent dit dat onze medewerkers geen handen schudden, hun handen regelmatig wassen en op gepaste afstand blijven. Als zij ziekteverschijnselen hebben, komen zij niet bij u langs. Onze medewerkers blijven dan verplicht thuis en zij laten zich testen in een snelteststraat.

Met inachtneming van deze maatregelen blijven wij thuisadviezen geven en trapliften installeren. Storingen lossen wij op met de snelheid die u van ons gewend bent.

Maatregelen bij het thuisadvies voor uw traplift

Bij Otolift begrijpen wij dat een traplift een noodzakelijk hulpmiddel is om veilig thuis te blijven wonen. Het thuisadvies is noodzakelijk om voor uw situatie het juiste advies te kunnen geven. Daarom kunt u ook nu een gratis en vrijblijvende afspraak maken. Onze adviseurs houden zich aan strenge richtlijnen. Zij dragen bijvoorbeeld handschoenen en houden minstens 1,5 meter afstand. In de video ziet u hoe wij het thuisadvies op een veilige en verantwoorde manier uitvoeren.

Maatregelen bij de installatie van uw traplift

Ook tijdens de coronacrisis installeert Otolift trapliften. Wij vinden het belangrijk dat u ook in deze tijd op ons kunt vertrouwen. Ook onze monteurs houden zich daarom tijdens de installatie aan strenge richtlijnen. Net als onze adviseurs dragen zij onder andere handschoenen en blijven zij op minstens 1,5 meter afstand. In de video ziet u hoe wij de installatie op dit moment uitvoeren. Uw gezondheid en de gezondheid van onze medewerkers staan hierbij altijd voorop.

De meestgestelde vragen over
Otolift en het coronavirus

Otolift traplift adviseur

Wilt u meer informatie?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2