Menu

Maatregelen vanwege het coronavirus (COVID-19)

­Uw welzijn staat voorop bij Otolift. Daarom hebben wij de nodige maatregelen genomen om u en onze medewerkers te beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus. Heeft u binnenkort een afspraak met ons? Dan kan een van onze medewerkers telefonisch contact met u opnemen. Als u ziekteverschijnselen heeft of als u liever geen mensen over de vloer krijgt, kunnen wij uw afspraak verzetten. 

Bij Otolift volgen wij de adviezen van de overheid op. Daarom houden wij onder andere de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) goed in de gaten. Het RIVM monitort namelijk de verspreiding van het COVID-19 virus en geeft aan welke maatregelen genomen moeten worden. Voor nu betekent dit dat onze medewerkers geen handen schudden, hun handen regelmatig wassen en op gepaste afstand blijven. Als zij ziekteverschijnselen hebben, komen zij niet bij u langs. 

Met inachtneming van deze maatregelen blijven wij thuisadviezen geven en trapliften installeren. Storingen lossen wij op met de snelheid die u van ons gewend bent.

De meestgestelde vragen over
Otolift en het coronavirus

Otolift traplift adviseur

Wilt u meer informatie?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2